Ring til HimmelevFind mig

Tlf. Himmelev: 53 55 01 74 – Tlf. Roskilde: 46 35 73 73 – E-mail: info@lundgaardtandteknik.dk

44

Om Klinisk Tandtekniker Klinisk Tandtekniker Heidi Lundgaard

– Tryghed hos din behandler

Jeg er autoriseret klinisk tandtekniker med mange års erfaring. Det betyder, at jeg har alle forudsætninger til at kunne:

  • Planlægge din behandling sammen med dig og din tandlæge
  • Fremstille og indsætte alle former for aftagelige tandproteser
  • Udføre grundig kontrol og eftersyn af dine aftagelige tandproteser

Jeg prioriterer altid det gode håndværk højt. Dog er information, vejledning og tiden til en omhyggelig snak inden behandlingen påbegyndes lige så vigtigt, da du altid skal føle dig i trygge hænder på mine klinikker.

Min historik som klinisk tandtekniker:

I 1997 startede jeg som 3. generation hos F. og H. Lundgaard Kliniske Tandteknikere i Hvidovre.

I 2003 fik jeg min autorisation som klinisk tandtekniker.

I 2013 åbnede jeg min egen klinik i Himmelev Tandlægehus, efter flere års samarbejde mellem klinikken i Hvidovre og tandlæge Jens Lætgaard.

I 2017 overtog jeg Marianne Grands klinik i Hersegade i Roskilde. Mit bekendtskab med Marianne går mange år tilbage. Marianne var ansat i klinikken i Hvidovre inden hun åbnede sin egen klinik i Roskilde. Da Marianne skulle på pension var det derfor en naturlig overgang, at jeg skulle overtage og føre hendes klinik på Hersegade videre.

Fokus på videreudvikling

Som klinisk tandtekniker ved jeg at det er yderst vigtigt konstant at udvikle og udvide sin faglige kunnen, for at give mine patienter den bedst mulige behandling. Jeg deltager derfor løbende i diverse professionelle kurser og efteruddannelser.

Jeg er medlem LKT (Landsforeningen for Kliniske Tandteknikere) som er din garanti for en professionel og kvalificeret behandling når du er patient på en af mine klinikker.

Er du interesseret i at høre mere eller skal du bestille en tid til forundersøgelse eller behandling kan jeg kontaktes på telefon 53 55 01 74 for Himmelev og 46 35 73 73 for Roskilde.