Behandlinger

Velvære med dine kunstige tænder

Jeg beskæftiger mig med næsten alle former for tandproteser, men har især erfaring og særlig interesse inden for tandudtrækningsproteser og proteser med tryklåse samt kosmetisk naturligt udformede proteser.

Fordele ved at bruge en klinisk tandtekniker:

  • Sammen finder vi ud af hvordan tænderne skal se ud – form og farve.
  • Du får funktionsmæssigt et “skræddersyet” sæt tænder, da det både er mig der undersøger, laver prøver på klinikken og fremstiller protesen.
  • Jeg er med dig fra planlægning til sidste eftersyn, med råd, vejledning og koordinering med tandlæge, så du kan føle dig i trygge hænder.

At miste sine egne tænder, uanset omstændighederne, er ikke noget man ønsker og at få kunstige tænder (tandprotese) for første gang er altid en svær proces, både mentalt og fysisk. Så derfor er det også vigtigt med tryghed hos den/de behandlere som man ligger sine tænders skæbne i.

For at du kan føle dig tryg og vi sammen kan nå det bedste resultat, er det derfor vigtigt for mig at have tid til dig når du sidder i stolen, både for at kunne informere dig ordentligt og grundigt, men også for at kunne lytte til dig. Dette gælder både i den indledende konsultation, men også undervejs og ved eftersyn/tilretninger.

© Copyright - Lundgaard Tandteknik