Historik om klinisk tandtekniker Heidi Lundgaard

I 1997 startede jeg som 3. generation hos F. og H. Lundgaard Kliniske Tandteknikere i Hvidovre.

I 2003 fik jeg min autorisation som klinisk tandtekniker.

I 2013 åbnede jeg min egen klinik i Himmelev Tandlægehus, efter flere års samarbejde mellem klinikken i Hvidovre og tandlæge Jens Lætgaard.

I 2017 overtog jeg Marianne Grands klinik i Hersegade i Roskilde. Mit bekendtskab med Marianne går mange år tilbage. Marianne var ansat i klinikken i Hvidovre inden hun åbnede sin egen klinik i Roskilde. Da Marianne skulle på pension var det derfor en naturlig overgang, at jeg skulle overtage og føre hendes klinik i Hersegade videre.

Fokus på videreudvikling

Som klinisk tandtekniker ved jeg at det er yderst vigtigt konstant at udvikle og udvide sin faglige kunnen og viden, for at give dig som patient den bedst mulige behandling. Vi deltager derfor løbende i diverse professionelle kurser og efteruddannelser.

Jeg er medlem LKT (Landsforeningen for Kliniske Tandteknikere) som er din garanti for en professionel og kvalificeret behandling når du er patient på min klinik.

Er du interesseret i at høre mere eller skal du bestille en tid til forundersøgelse eller behandling kan jeg kontaktes på telefon 46 35 73 73.

Om Heidi

Jeg er autoriseret klinisk tandtekniker med mange års erfaring. Det betyder, at jeg har alle forudsætninger til at kunne:

  • Planlægge din behandling sammen med dig og din tandlæge
  • Fremstille og indsætte alle typer aftagelige tandproteser
  • Udføre grundig kontrol og eftersyn af din aftagelige tandprotese

Jeg prioriterer altid det gode håndværk højt. Dog er information, vejledning og tiden til en omhyggelig snak inden behandlingen påbegyndes lige så vigtigt, da du altid skal føle dig i trygge hænder på min klinik.

Til at hjælpe mig har jeg 2 ansatte, Cathrine C. og Katrine L.

Tandklinik

Heidi

Klinisk tandtekniker

Om Cathrine C.

Cathrine er autoriseret klinisk tandtekniker, blev færdiguddannet i 2013 og har været på klinikken siden maj 2021. Hun har dermed de samme forudsætninger og kan udføre de samme behandlinger som Heidi.

Cathrine er omhyggelig med sit håndværk og altid smilende og rolig på klinikken, hvor hun også kan finde tid til en hygge snak.

Cathrine C

Cathrine C.

Klinisk tandtekniker

Om Katrine L.

Katrine har været medhjælp på klinikken siden december 2020 og er pr. august 2021 blevet elev på klinikken og dermed 4. generation i faget efter sin mor Heidi.

Du møder Katrine i receptionen hvor hun altid står klar med et stort smil og en hjælpende hånd. Hun ser frem til at få fingrene i faget og vil periodevis være væk på skole.

Katrine L

Katrine L.

Elev