Historik om klinisk tandtekniker Heidi Lundgaard

I 1997 startede jeg som 3. generation hos F. og H. Lundgaard Kliniske Tandteknikere i Hvidovre.

I 2003 fik jeg min autorisation som klinisk tandtekniker.

I 2013 åbnede jeg min egen klinik i Himmelev Tandlægehus, efter flere års samarbejde mellem klinikken i Hvidovre og tandlæge Jens Lætgaard.

I 2017 overtog jeg Marianne Grands klinik i Hersegade i Roskilde. Mit bekendtskab med Marianne går mange år tilbage. Marianne var ansat i klinikken i Hvidovre inden hun åbnede sin egen klinik i Roskilde. Da Marianne skulle på pension var det derfor en naturlig overgang, at jeg skulle overtage og føre hendes klinik i Hersegade videre.

Fokus på videreudvikling

Som klinisk tandtekniker ved jeg at det er yderst vigtigt konstant at udvikle og udvide sin faglige kunnen og viden, for at give dig som patient den bedst mulige behandling. Vi deltager derfor løbende i diverse professionelle kurser og efteruddannelser.

Jeg er medlem LKT (Landsforeningen for Kliniske Tandteknikere) som er din garanti for en professionel og kvalificeret behandling når du er patient på en af mine klinikker.

Er du interesseret i at høre mere eller skal du bestille en tid til forundersøgelse eller behandling kan jeg kontaktes på telefon 46 35 73 73.

Om Heidi

Jeg er autoriseret klinisk tandtekniker med mange års erfaring. Det betyder, at jeg har alle forudsætninger til at kunne:

  • Planlægge din behandling sammen med dig og din tandlæge
  • Fremstille og indsætte alle typer aftagelige tandproteser
  • Udføre grundig kontrol og eftersyn af dine aftagelige tandprotese

Jeg prioriterer altid det gode håndværk højt. Dog er information, vejledning og tiden til en omhyggelig snak inden behandlingen påbegyndes lige så vigtigt, da du altid skal føle dig i trygge hænder på mine klinikker.

Heidi

Klinisk tandtekniker

© Copyright - Lundgaard Tandteknik