Rebasering

Vi er specialister i tilpasning af proteser

En rebasering er tilpasning af bunden af din protese efter nyt aftryk. Gummerne ændrer sig hele livet, nogle perioder mere end andre. De kan bl.a. også påvirkes af sygdomme, medicin, vægtændringer og psykologiske påvirkninger. For ikke at overbelaste bl.a. tandkød, gummer og kæbeled er det vigtigt at få tilpasset og justeret din protese efter behov.

Vi er specialister i tilpasning af proteser. Vi sørger for, at protesen sidder som den skal. Sidder din protese ikke som den skal, så er der risiko for at den går i stykker. Det er altså ikke kun for bedre pasform, man får lavet en rebasering. En rebasering af en protese laver vi typisk på omkring 3 timer. Det betyder at du kan blive og vente på protesen, så du ikke skal gå rundt tandløs.

Fokus på den gode kunderelation

Hos Lundgaard Tandteknik har vi fokus på at skabe en så god oplevelse som muligt for vores kunder. Du vil derfor altid blive mødt med et smil og forståelse. Vi ved, at vores kunder har forskellige syn på det at gå til tandlæge. Vi tager derfor altid højde for dig og dine behov.

Vi har fokus på komfort og kvalitet, og det er vigtigt for os at du føler dig tryg i hele processen.

Kontakt os for en snak om dine behov

Har du brug for professionel vejledning? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at finde en løsning, der matcher dig og dine tænder. Vi sørger for fuld gennemsigtighed, så du ved, præcist hvad du betaler for. Du kan kontakte os på telefon 46 35 73 73 hvor du bl.a. også kan booke tid.