Duplikering

Som klinisk tandtekniker står vi for den rette tilpasning af din tandprotese

En duplikering er tilpasning, justering/istandsættelse af din tandprotese efter nyt aftryk/nyt sammenbid. Gummerne ændrer sig hele livet, nogle perioder mere end andre. De kan bl.a. også påvirkes af sygdomme, medicin, vægtændringer og psykologiske påvirkninger. For ikke at overbelaste bl.a. tandkød, gummer og kæbeled er det vigtigt at få tilpasset og justeret dine tandproteser efter behov.

Ved en duplikering bliver protesen skilt ad og selve tandrækken kan flyttes, hvis biddet har ændret sig eller kindtænderne kan udskiftes. Det kan også være der skal monteres en forstærkning i protesen. Herefter udskiftes al den røde akryl i samlingsprocessen, så protesen vil, som ved en rebasering, også være tilpasset et nyt aftryk af din gumme.

En duplikering af en protese tager typisk 2 arbejdsdage. Det betyder at du skal undvære den i mellemtiden. Det er noget vi sammen planlægger, så du kan have forberedt dig inden f.eks. med indkøb.

God kundeservice

Vi lægger vægt på en god service fra start til slut. Vi sørger for, at du har alt den information, du skal bruge samt fuld gennemsigtighed med vores priser. Det gør, at du altid ved, præcist hvad du betaler for. Vi sørger for at tage højde for dine behov, så du får en så tryg og god oplevelse som muligt.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du brug ærlig og kompetent rådgivning? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at finde en løsning der matcher dig og dine behov. Du kan altid kontakte os på telefon 46 35 73 73 hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.