Istandsættelse af tandproteser

Over tid bliver en tandprotese slidt og pasformen bliver dårligere. Det er dog ikke altid nødvendigt at forny dem, nogle gange kan det ordnes med en istandsættelse af din tandprotese. Hvis din tandprotese er blevet lidt løs eller sidder ustabilt, selvom den ikke særlig gammel eller særlig slidt, kan det skyldes at underlaget har ændret sig og så kan den tilpasses med et nyt aftryk, som også er kaldet en rebasering

Nogle gange har biddet også forskudt sig lidt og så kan vi rette det op med en duplikering. Det kan også være du har fået svært ved at tygge eller protesen er blevet ustabil, fordi protesetænderne er blevet slidte. I det tilfælde kan vi udskifte tænderne eller genopbygge dem med plast, ligesom når du får lavet en fyldning hos din tandlæge.

De fleste istandsættelser af din tandprotese kan vi lave over nogle timer, og den kan som regel planlægges til at laves, mens du venter, så du ikke skal undvære din protese for længe.

Fokus på tryghed og tillid

Vi ved, at det kan være nervepirrende at gå til tandlæge. Du vil derfor opleve at fokus er på din tryghed når vi laver din tandprotese. Vi gør vores bedste for, at oplevelsen bliver så rar som muligt. Med vores erfaring og brede vifte af kompetencer kan vi tage os af alle typer af kunder.

Vi sørger for fuld gennemsigtighed, så du ved, præcist hvad du betaler for når vi laver din tandprotese. Det er med til at skabe tryghed og tillid. Den gode dialog fra start til slut skaber den bedst mulige relation mellem os og kunderne.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du brug for at vi tager en snak om dine behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning, så du får en løsning, der passer til dig og dine tænder. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 35 73 73 hvis du har spørgsmål, ønsker at booke tid, eller har anden forespørgsel.