Genopbygning af tandslid

Forlæng levetiden på din tandprotese

Når dine protesetænder er blevet lidt slidte, men det endnu ikke er tid til udskiftning af din protese, så kan vi lave en genopbygning af tænderne i plast. Lidt på samme måde som når du får lavet en fyldning hos tandlægen. Genopbygning af tandslid er med til at forlænge levetiden på din tandprotese. En genopbygning af protesetænder laver vi typisk på omkring 1-2 timer, mens du er i stolen. Det betyder at den er færdig når du går herfra, og dermed ikke skal undvære din protese.

Tryghed og tillid hos klinisk tandtekniker

At få lavet tænder og tandproteser er en tillidssag. Vi gør derfor altid sit bedste for, at du føler dig tryg. Vi sørger for et resultat af højeste kvalitet. Den gode dialog fra start til slut sikrer, at vi kan levere en tilfredsstillende tandprotese, der lever op til dine ønsker. Vi går meget op i at du får en god og tryg behandling.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi står til at guide dig på bedste vis, så du får et resultat, der matcher dig og dine tænder. Vi sørger for maksimal komfort uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Har du brug for at tage en snak om dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at rådgive dig, så du får en løsning, der lever op til dine forventninger. Du kan kontakte os på telefon 46 35 73 73 hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.